Gratis bezorging

Geen verrassingen

Winkels

Ons team staat voor u klaar

HTC One Black

Artikelcode: 325171
Vendorcode: 99HTT011-00

€ 475,12

  • Voorraad
  • Edegem Snel leverbaar
  • Deurne Snel leverbaar
  • Merksem Snel leverbaar

HTC One Black

Meer afbeeldingen

  • HTC One Black
  • HTC One Black

Details

Jouw startscherm. Jouw wereld. Met BlinkFeed™ op je telefoon heb je altijd contact met de wereld. Al je favoriete content wordt live op één scherm gestreamd. Als het nu gebeurt, vind je het op je startscherm.

Topcamera. Toptools voor beeld. Neem de perfecte foto's met continu-opnamen met één druk op de knop, VideoPic en een camera die 300% meer licht vangt.

Slanke telefoon. Vet geluid. Dubbele frontstereoluidsprekers met krachtige versterkers: iedereen kan horen wat jij hoort. Deel muziek, deel video's, deel games—met vet geluid.

Verfijnd design. Robuuste bouw. Briljante resultaten.
Volledig metalen body. Naadloze constructie. De gladde randen geven een slank uiterlijk, maar een prettige grip. Het ontwerp van de HTC One is compromisloos.

Slimme telefoon. Nog slimmer design.
Kun je vernieuwend zijn in de strijd tegen slijtage? Ja. Het Infinity Glass HTC One voorkomt schittering en is krasvrij. Dit betekent dat het geweldige uiterlijk ook in de toekomst geweldig blijft.

Jouw leven—live op je startscherm
Met BlinkFeed™ kun je je eigen live-startscherm maken. Kies de sociale netwerken, nieuwssites en feeds waar je updates van wilt ontvangen. Ze worden allemaal live naar je telefoon gestreamd. Een vinger aan de pols van je wereld, in je handpalm.

De beste start is jouw startscherm.
Je ziet meteen wat er gebeurt. Je kunt de laatste updates van je vrienden, foto's, sociale netwerken, agendagebeurtenissen, sportteams, muziek, nieuws enzovoort live op je startscherm weergeven.

Zet je telefoon eens harder. Heel veel harder.
Op de meeste smartphones is het delen van muziek of video's met je vrienden ronduit frustrerend. Een piepkleine luidspreker helpt de wildste muziek om zeep. Maar BoomSound™ van HTC One komt daar een einde aan. De dubbele frontstereoluidspreker met ingebouwde versterker geeft luider, scherper, rijker geluid, anders dan alle andere telefoons.

En toen was er licht. 300% meer licht.
Licht. Het verschil tussen een kiekje en een foto. Als je 300% meer licht vangt met de supergevoelige camera van HTC One, kun je veel makkelijker een geweldige foto nemen. De fotokwaliteit van HTC One is zo veel hoger: meer helderheid, meer contrast, meer detail. Ook bij weinig licht of tegenlicht zijn de prestaties uitmuntend.

Je fotogalerij komt tot leven.
Je kunt een moment niet met één foto vastleggen. Daarom heeft de HTC One de exclusieve functie Zoe™. Druk op de sluiterknop en de HTC One maakt automatisch maximaal 20 foto's en een video van 3 seconden—een foto die tot leven komt. Je fotoalbum wordt zo een actieve, levendige galerij.

Jouw interactieve tv-gids.
Ben je het zat dat afstandsbedieningen ruimte op de bank innemen? Nu kun je met de HTC One zappen. Met Sense TV kun je met een paar eenvoudige stappen met je HTC One tv-kanalen selecteren, tv-gidsen raadplegen, het geluid afstellen en nog veel meer. Zoek je favoriete programma's en de HTC geeft een seintje als ze beginnen. Geef je tv-ervaring vorm met je telefoon.

Goed verstaanbaar—zelfs in een menigte.
De wereld heeft geen volumeknop. Bellen in een lawaaige omgeving met veel mensen kan lastig zijn. De HTC One lost dat probleem op met Sense-stemgeluid. De smartphone bevat twee ingebouwde microfoons die luid omgevingslawaai detecteren en ter compensatie de stem van de beller dynamisch versterken. De verstaanbaarheid wint.

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: HTC One Black

Hoe waardeert u dit product? *

  Stars
Beoordeling

Extra informatie

Vendor code 99HTT011-00
Merk HTC
Video